logo celebrains
FR | EN

Do you want that day to be unforgettable?

Celebrains is een party architect die maar één doel heeft:

van uw huwelijk, babyborrel, jubileum, communie- of lentefeest een onvergetelijke dag maken.

Een perfect huwelijksfeest

Wie in het huwelijksbootje stapt, doet dat niet terloops. Het is een uniek moment dat bekroond wordt door een uniek feest. Toch komt er ongelooflijk veel bij kijken. Zo veel dat de periode vooraf enorm stresserend kan zijn.

Wilt u die stress voorkomen? Celebrains leidt u stap voor stap naar een onvergetelijke dag en bevrijdt u van alle geloop en geregel.

Tijdens een kennismakingsgesprek peilen we naar uw visie, dromen en verwachtingen. Daarna zet Celebrains een voorstel op papier. Gaan we akkoord over de samenwerking, dan sluiten we een overeenkomst.

Duizend-en-een dingen te regelen

Dankzij onze ervaring verloopt alles vlot: ceremonie bespreken, leveranciers vastleggen, een takenlijst opstellen, de gebruikelijke etiquette onder de knie krijgen, bruidsjurk en trouwpak kiezen, ringen, bloemen en corsages aankopen, draaiboek voor de huwelijksdag opstellen, uitnodigingen coördineren, de huwelijkssite online zetten, het hotel regelen voor verre gasten, de vrijgezellenavond, de bruidssuite en de huwelijksreis regelen…

Ook tijdens en na

Celebrains staat ook tijdens de onvergetelijke dag aan uw zijde. We zijn heel de dag aanwezig om toe te zien dat alles feilloos verloopt. Discreet op de achtergrond, maar altijd efficiënt. En ook achteraf kunt u rekenen op een perfecte nazorg. De bedankkaartjes en de foto’s zullen er puik uit zien!

wedding
ornament