logo celebrains
FR | EN

Do you want that day to be unforgettable?

Celebrains is een party architect die maar één doel heeft:

van uw huwelijk, babyborrel, jubileum, communie- of lentefeest een onvergetelijke dag maken.

Stuur een ‘save the date’

Breng alle gasten die u graag op uw feest wilt uitnodigen tijdig op de hoogte van de datum. Doe dat door een ‘save the date’ te sturen zodra de datum vastligt. Wat, waar en hoe hoeft u nog niet te vermelden.

Bepaald uw budget

Bepaal als eerste punt het budget voor uw feest. Houd altijd een marge voor onvoorziene kosten.

Maak duidelijke afspraken

Verlies nooit uit het oog dat het in de eerste plaats om uw dag gaat. Hoe belangrijk het ook is om rekening te houden met de gevoelens van anderen (bij een huwelijk in de eerste plaats van uw ouders), laat u er niet toe verleiden keuzes te maken waar u niet helemaal achterstaat – gewoon omdat uw moeder of schoonmoeder dat zo graag wil. Organiseer niet de trouwdag die anderen van u verwachten, maar de bruiloft waarvan u beiden droomt.

Verzamel adressen

Zodra u weet dat er een feest aankomt, verzamelt u onmiddellijk de adressen van alle mensen die u wilt uitnodigen. Uitnodigingen worden nog steeds per post verstuurd en in onze moderne maatschappij beschikken we vaak niet meer over postadressen – vaak alleen nog gsm-nummer en e-mailadressen. Dus, door snel te verzamelen, bespaart u zichzelf veel stress achteraf.

Besteed zorg aan uw kapsel

Vraag aan uw kapper of hij de dag van het feest uw kapsel thuis kan komen verzorgen. Dat is vaak veel makkelijker en meer ontspannen dan wanneer u eerst nog langs het kapsalon moet. Vraag het tijdig, want de meeste feesten vinden op zaterdag plaats en vaak is dat de drukste dag van de week voor kappers.

Vraag de gsm’s uit te zetten

Als de plechtigheid gaat beginnen, vraag dan aan de gasten discreet om hun gsm uit te zetten.

ornament