logo celebrains
FR | EN

Do you want that day to be unforgettable?

Celebrains is een party architect die maar één doel heeft:

van uw huwelijk, babyborrel, jubileum, communie- of lentefeest een onvergetelijke dag maken.

Oog voor elk detail

Een goede voorbereiding is het halve werk. Celebrains laat niets aan het toeval over: we werken met uitgebreide checklists en hebben oog voor elk detail.

We leggen de locatie vast en prikken een datum. Samen met u stellen we een lijst van uit te nodigen mensen op. We laten uitnodigingen ontwerpen en zorgen ervoor dat ze tijdig op de post gaan. En natuurlijk bellen we de personen na die nog niet gereageerd hebben.

Nog meer details? Menu’s, muziek en animatie. En ook: ballonnen, bedankjes en budgetten. Niet vergeten: sfeermakers, decoratie en foto’s. En uzelf? We nemen de tijd om u piekfijn uit te dossen. Welke kleding past bij de stijl van het feest? Hoe harmoniëren we stoffen en kleuren het best? En zijn het pak en de jurk al klaar? Celebrains checkt het allemaal voor u.

U blijft perfect op de hoogte

Trouwens, had u al gedacht aan vervoer en aan geschenken? Maak u geen zorgen, Celebrains heeft alles onder controle. Op geregelde tijdstippen gaan we samenzitten. Dat vergt weinig tijd en toch blijft u perfect op de hoogte. Zo leeft u met een gerust hart naar uw feest toe. Relax!

ornament